ONZE ECOMMERCE OMNI CHANNEL EXPERTS

Ecommerce Result adviseert bedrijven “end to end” wat betekent dat wij alle Ecommerce en Omni-Channel disciplines onder één dak hebben. Wij werken uitsluitend met professionals met langjarige ervaring in hun vakgebied. Wij geloven heilig in de passie van het vak. Wanneer je als expert op één vlak uitblinkt, wordt je daar blij van en als je blij bent functioneer je beter. Een échte bijdrage leveren aan het resultaat van onze klanten is waar wij voor staan. Dát onderscheidt ons van onze collega’s!

 

 

STRATEGIE EXPERTS

Wie heb ik nodig om mijn huidige Distributie Strategie eens tegen het licht te houden?

Of uw bedrijf nu een solide Ecommerce Omni-Channel strategie heeft of niet, wellicht is het nodig om deze te toetsen, aan te passen of volledig nieuw te definiëren. Ecommerce Result heeft Distributie- en Organisatie strategen die u helpen om "back on track" te komen met uw organisatie. Zij zijn experts in het toetsen van uw huidige Distributie Strategie door middel van interactieve workshops met uw management team. Niet alleen strategisch, maar ook praktisch van aard. Want het formuleren van de juiste Omni-Channel Distributie Strategie is het startschot voor marktgerichte verandering van uw bedrijf. Onze consultants hebben veel industrie en branche specifieke ervaring en helpen ook met de implementatie van de nieuwe of aangepaste strategie.


IT EXPERTS

Hoe kom ik aan de beste IT professionals voor mijn complexe Ecommerce project?

Wanneer uw bedrijf een digitale transformatie gaat doormaken, is het van wezenlijk belang dat niet alleen vanuit het "traditionele IT perspectief" gekeken wordt, maar dat veranderingen gestuurd gaan worden door de business. Onze Ecommerce Omni-Channel IT Experts begeven zich continue op het snijvlak van IT en de business en zien IT als "enabler" van de business. Zij zijn experts in het simplificeren van complexe IT structuren en helpen de business met zo slim mogelijke IT investeringen haar doelen te bereiken. Of het nu gaat om een B2B of B2C webshop, dealerportal, PIM, DAM of MDM systeem, POS oplossingen, CRM of DMP systeem, Marketing Automation of Business Intelligence oplossingen, onze specialisten hebben allen jarenlange ervaring in huis!

Marketing Automation & CRM Experts

De wereld van Ecommerce biedt vele kansen voor bedrijven die verder kijken dan de basale transactie gegevens. Onze Marketing Automation & CRM Experts benaderen Marketing vanuit het principe van "ÉÉN KLANTBEELD" Zij helpen u met het opbouwen van het zogenaamde 360 graden beeld van uw klanten. Het is noodzakelijk dat alle klant informatie zoals aankoophistorie, social media, email marketing, surf gedrag etc. wordt samengevoegd. Deze integrale manier van werken is niet alleen een IT aangelegenheid maar vooral ook een strategisch project. Hierdoor vaak erg complex voor organisaties. Onze Marketing Automation & CRM Experts kennen niet alleen alle technische facetten maar ook het activeren van de gehele organisatie.

Organisatie Experts

Als uw organisatie een digitale transformatie doormaakt verandert er veel. Zowel op het vlak van IT, processen en systemen, maar vooral ook op het gebied van mensen. In veel bedrijven werken mensen al jaren op dezelfde manier. Dit kan bij veranderingen problemen geven. Als bijvoorbeeld een groothandel of fabrikant / merk besluit ook te gaan verkopen aan consumenten via een webshop dan verandert er veel. Het bedienen van consumenten is totaal anders dan het leveren aan wederverkopers en zorgt vaak voor strubbelingen binnen organisaties. Onze Ecommerce Organisatie Experts begeleiden uw bedrijf en medewerkers op een eenvoudige en zeer effectieve manier voor, tijdens of na een "digitale transformatie"

RECENTE BLOGPOSTS

Ook benieuwd hoe onze experts úw organisatie vooruit kunnen helpen?

NEEM DIRECT CONTACT OP
BEKIJK ONZE REFERENTIES

Geheel vrijblijvend natuurlijk